P-ENE-TRAC-I-JA

Postoji nekoliko reči o kojima bih htela (ponekad) da pričam sa nekim. Ne zbog toga što mislim da imaju univerzalnu važnost već zbog toga što shvatam da mogu imati toliko individualnu vrednost da je apsolutno potrebno o njima pričati. Na primer, čvabalo je možda najsmešnija reč u sprskom jeziku, a značenje je još diskutabilnije – rupica na glaviću. To je toliko presmešno i reč gubi pravo da bude reč u toj meri da može biti večno suspendovana, kao i njen tvorac. Čvabalo nije reč, čvabalo je sprdnja. Trebalo bi pisati/pričati o čvabalu… Nego, ima nešto lepše.

Image

U malo drugačijem svetlu.

Svi je volimo, svi je jedva čekamo a vrlo malo vremena (proporcionalno želji+uživanje) godišnje provedemo misleći o njoj. Zbog nje brinemo za svoju budućnost, zbog nje žrtvujemo ko šta ima, zbog nje smo spremni da trpimo pakao ako treba.

Mislimo da je nevažna jer nemamo vremena da se njome bavimo, a jedva čekamo da je osetimo. Zbog nje požurujemo sunce, zbog nje večera traje predugo. Ona je spona između tela i duha, ona definiše dimenziju užitka. Plata? Jok. Jahta? Da. Ali nije to poenta. Može se stići do jahte preko nje, ali ni to nije poenta. Penetracija je poenta.

Krucijalna stvar je stići do prepenetracije. To je onaj trenutak kad većina ne zna gde će sa nogama, rukama, žuri pa se zagubi, pa očekuje pomoć, posmatra reakciju isto toliko izgubljene duše sa kojom pokušava da ostvari konekciju u najlepšem smislu mogućem, seksualnom. Ono što vam majka nikada nije rekla o seksu jeste da ćete ga mnogo voleti.

Ono što vam otac nije nikada rekao o seksu je sve o seksu. Tako smo svi došli do toga da je seks strava na vrlo različite, sulude, duhovite, bizarne ili zastrašujuće načine. Da se ne lažemo, seks nije bajka. Da ne pomislite nešto nastrano, ja ne znam ništa o seksu ali sam jako dobra u AtoM. Hahaha, šalim se, tek sam saznala šta je to. Elem, znate šta vi, dečaci, radite kada imate seks sa ženom? Penetrirate. Ova reč je toliko odvratna i ponižavajuća da je to van svake pameti.

E sad, kao osoba fanatično zaljubljena u reči, našla sam nešto što je fascinantno kod fonetike te reči zajedno za semantikom (a meni se čiji i malo onomatopejom), da sam ja danima pokušavala da to objasnim svima. Dobila sam nešto prelepo. Moram da naglasim da će biti seksualnih konotacija i možda prljavih reči po nečijim pristojnim standardima. Izvinjavam se čistuncima iz konzerve.

P-

Uzmimo u obzir da je predigra završena i da je prelepa vagina učesnica dovoljno vlažna i napeta da pravi seks može da počne. To podrazumeva prodiranje penisa, je li. Ovaj trenutak se manifestuje kod devojaka osećajem blage zategnutosti pa prodora koji traje jednu sekundu, na primer. To je slovo P u penetracija.

Sastavite usne i izgovorite p. Blaga napetost i olakšanje, ne? Tako devojke osećaju penetraciju. Najbolje je opisuje možda reč prodor, ali stvar je ukusa, više. Uz dodatak što je devojkama nakon prodora iznutra ispunjeno, dečacima se sužava, nadam se. Pitala sam momke ’jebače’ kakav je osećaj, rekli su mi – sjajan. Nisam više ni očekivala. Magične su nam vagine, da vam kažem. Čuvajte ih.

Dakle, početak reči označava kraj pregidre, tople telesne tečnosti se razmenjuju na sve strane, ali čeka se, jbg, zicer za ’kresnuo sam je’. Nije bilo jebanja ako ne uđe. Izvinjavam se na poganostima, ali bez njih je lažno sve. Ako smo shvatili da je P prodiranje penisa u vaginu, idemo na trenje.

-ENE-

Penis je u vagini. Sada ide ples. Dok se dešava njihanje kukova i sokovi cure i kroz očne jabučice, zapravo se dešava muško instinktivno traženje grlića materice kako bi oplodio svoju draganu. Znao on njoj ime ili ne, on se pruža koliko može u potrazi za toplim i sigurnim mestom da istrese svoju ikru. Zato su žene ribe.

Dok on upire u ženku stvara se dobar osećaj koji je zapravo trenje izazivano kretanjem penisa. Recite ene. Imate dugo e i leptirasti dodir jezika sa gornjim nepcem kada izgovarate n. To ene je ono vreme koje je penisu potrebno da dođe do kraja. Ovo zvuči kao da ulazi u tunel, ali ne želim da se šalim sada. To je fizički kontakt iznutra koji se nesmetano dešava i to je to.

Drugi način da se toliko izljubiš s nekim iznutra je da mu fistinguješ ko zna šta, ali to nije ljubav o kojoj ja pričam. Trebalo bi da bude lagano (ne mislim na to ko šta voli i kako voli) i da nema nikakvih prepreka, ne daj Bože. Kada smo se izljubili kako treba, a sve što je dobro kratko traje (ovde opet ima svačega na tržištu, samo da dodam) negde mora da stane. To je deo ’dečko, polako’.

-TRAC-

Trac je zakuc. To je kada ili penis ne može dalje ili nema dalje. To je kraj njene magije, njegove magije, vagina se tu završava. Očigledno je da i zvuči kao pljas, dosta, vraćaj se. To je trenutak kada je potreban malo veći napor od treperenja unutar vagine da bi se iščupao. Dakle, penis se vraća jer se zakucao. To je delić sekunde kada shvati da je taj deo puta gotov i da je bilo dobro pa hajde da odem što pre da bih opet došao.

Za neke je to tragedija pa se svete grliću materice ko da sutra ne postoji. Daj mi lavlje srce, trenutak. Kada je vreme za povratak dolazi čupanje.

-IJA-

Kada penis uzme zalet da pobegne da bi se vratio, dešava se trenje slično onom na početku ali sa drugačijim manifestacijama. Sastavite šaku jedne ruke u pesnicu a dva ili tri prsta, ko šta voli, gurnite u pesnicu između palca i ostalih prstiju. Sad vucite nazad. Malo je lakše ulazilo, zar ne? Sad bi se nekome učinilo, kao što meni nije, da je vagina odlučila da ga zadrži unutra. Kao da je zver koja ne pušta i ne pravi kompromise.

Zapravo, umesto da to bude čin besa jer ovaj hoće napolje, naš ljubavnik taj grč oseća kao ljubav pravu, jedinu, najveću. Mm, izmislila sam ovo sa osvetom sad, trebalo bi sa nekim da porazgovaram. Uglavnom, osećaj je sjajan za oboje, šta god vagina htela.

Ova pokazna vežba sa pesnicom je izgledala surovo u odnosu na delikatnost vagine i anatomiju penisa, ali shvatate da je lakše gurnuti nešto nego izvući. Ovde je ija neverovatno prijatnija od dva suva prsta koji se čupaju iz pesnice. Pričam o lepom osećaju koji je tek malo drugačiji od ene.

To vam je seksualni ples dok oponašate reč koja seks znači. Genije sam, reci.

Prvo želim da kažem da ne znam u kom trenutku mi je ovo palo na pamet ali mislim da je strava. Drugo, imam još nešto da dodam, naravno. A imam i nečim da vas iznenadim. Kada pričate sa drugarima ali ste u pristojnom raspoloženju ili su tu neki pristojniji ljudi, kada kažete penetracija, uvek se baci neki smešak u smislu da nije baš očekivana reč ili u znak izvinjenja, ali uglavnom je to neka mila mimika bez naglih pokreta, stidljiva.

E, gledaj sad ovo. Ako volite posle ija da izađete skroz, skroz, niste više unutra, kao da ste rekli celu reč naglas, vagina vam se stidjivo osmehne. Pretvori se u razvučen (beš ružnih konotacija) osmeh i stidljivo se skupi, kao usne. Haha, usne, koji sam car! A sad iznenađenje.

Ako ste dovoljno kul probajte ceo ples, svaki deo reči i obratite pažnju. Na kraju, za inače hrabre vagine emancipovanih žena bez kompleksa, bacite pogled na stidljivu i naivnu (apsolutno ne nevinu) vaginicu koju je sramota pa se smeška.

Ako volite da radite stvari koje nista radili, a ovo niste, nema šanse da jeste, zabavite se penetrirajući a devojkama dajte šansu da se zabave dok samo leže, ne moraju stalno da se trude.

Oh, nisam rekla samo još nešto. Neću da smaram mnogo, pa ukratko. Fonetika su glasovi, slova. Semantika je značenje. Onomatopeja je oponašanje zvukova iz prirode. Pričaćemo o tome nekad.

Have fun fucking and smiling!

Advertisements

One thought on “P-ENE-TRAC-I-JA

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑