Zašto je beba krvava?

Dajana ovde.

Sećate se možda baka/tetki vaših koje su imale običaj da za nekoga ko je duhovit, smešan, pravi-budalu-od-sebe-zabavan, onaj koji nije baš u vinklu, kažu da je ‘krvav’? E, čula sam to neprijatan broj puta da kažu za bebu. Bizarno na srpski, bratoljubivi način. Onda zamisliš krvavu bebu kako se smeje na leđima, veze nema zbog čega je tu ni zašto je krvava. Neprijatno, baš. E, to uopšte nije poenta,

Naime, 31.1. se završilo finansiranje moje knjige o ljudima. Tamo piše ‘obični’ ali to je glupost. Niko nije običan, voz ne ide na ugalj, badem nije iz kajsije. Iako je sasvim suvišno da se zahvaljujem, znate koliko mi to znači i uskoro ćete videti materijalizovano zadovoljstvo jer ste učestvovali u svemu, i hvala vam. Moj razlog koji sam navela u predlogu projekta je bio trenutak kada ćete vi reći da ste finansirali moju prvu knjigu koja će vam biti na polici ili podržavati saksiju. Svejedno je. Vaše je koliko i moje. Neko je to progutao.

Ono što možete da očekujete su prelepe fotografije slučajnih prolaznika (ili ljudi sa kojima ću sigurno provesti neke sate negde u nekim čudnim okolnostima – fetiš su mi neodređenice), i potpuno izmišljene priče o njima. Potrudiću se da svaka bude zabavna, čisto da postoji reakcija. Drago mi je da ste bili tu, da ste čitali, delili i omogućili da ostanem na prvim stranicama, da ste imali 1$+ na karticama i da vam nije bilo tesko. Dolar po dolar, noć sa Natašom Bekvalac.

Image

Posebno hvala Strahinji koji je pokrenuo sve i jebe Evropu u dupe, ne osvrće se.

Trenutno se vrši transakcija vašeg novca na moj račun i ja neću kupiti kaput i neću potrošiti novac na kurve i alkohol. Kurve sada meni plaćaju. Ali to je druga priča.

Elem, krećem da se/radim na projekat/projektu, i mislim da je rad dobar i da će nas sve ubiti. Ne brinite jer nisam skupila dovoljno za enciklopediju, imala sam plan B. Ko bi rekao.

Super ste mi, neki onako, neki uopšte, ali svi smo neki homo ludensi, igramo se, ko nas jebe.

Hvala vam veštice, vile, znači mi.

Nemam rok, jer sam neodgovorna, ali radim na prvencu, ljubi ga majka, i sve je ok. Obaveštavaću vas o napretku.

p.s. Nemojte mi slati pozivnice za igrice.

smartassish

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑